Міжнародний День друзів!

Незвичайне, гарне свято завітало у садок.

Скільки хлопчиків й дівчаток, скільки дружних тут діток.

Ви навколо озирніться, одне одному всміхніться.

Хто сварився – помиріться, добрим словом поділіться!

9 червня в нашому закладі відзначалося одне з найважливіших свят усього людства — Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі. У цей день необхідно проводити час зі своїми друзями, висловлювати їм свою любов і повагу.

Навряд чи хтось може сказати, що йому легко прожити без дружби. І справді, як важливо, коли в радості чи в горі поряд є той, хто зможе тебе підтримати. І як важливо, коли перші зародки справжньої міцної дружби зароджуються вже в дошкільні роки. А підтримати прагнення вихованців дружити було покликане наше свято, свято справжньої дружби.

В цей день в закладі пройшли яскраві дійства, розваги, естафети, конкурси, які дали змогу об’єднати дітей, висловити слова для друзів, проявити свої найкращі дружні почуття, довести, що з другом весело не лише грати разом, а й працювати, виконувати різноманітні завдання. Упродовж свята лунали гарні, теплі вірші та пісні, пройшли тематичні бесіди в старших групах «Дружба і братство - найбільше багатство». Діти брали участь у спортивних естафетах «Справжні друзі».

Малята були в захопленні від проведеного свята, бо що є кращим, чим грати, співати, танцювати та мріяти у великому колі друзів.

В День друзів ми вітаємо всіх - і дорослих і діточок! Не забудьте привітати ваших друзів! Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба ніколи не зникне! Зі святом Вас, друзі!

Кiлькiсть переглядiв: 43